Samen tegen vereenzaming - Vriendschappelijk huisbezoekers gezocht!

Dijk en Waard - Heerhugowaard

In een samenleving waarin vereenzaming een groeiend probleem is, roept Wonen Plus Welzijn Dijk en Waard op tot actie. Wij zijn op zoek naar betrokken vrijwilligers voor onze dienst Vriendschappelijk Huisbezoek. Hierbij krijgt u de kans om een lichtpuntje te zijn in het leven van mensen met een beperkt sociaal netwerk.

Vriendschappelijk Huisbezoek gaat verder dan alleen een bezoekje. Als vrijwilliger zult u met enige regelmaat iemand bezoeken en samen activiteiten ondernemen die aansluiten bij de behoeften en wensen. Denk hierbij aan gezellig koffie of thee drinken, een praatje maken, een spelletje doen, een stukje wandelen, samen de krant lezen, of samen een activiteit bijwonen. Uw inzet en betrokkenheid maken het verschil in het leven van deze mensen.

Spreekt dit u aan? Word dan vrijwilliger Vriendschappelijk Huisbezoek in de regio Heerhugowaard en breng vreugde in het leven van anderen.

Voor meer informatie en om u aan te melden als vrijwilliger, neemt u contact op met Chantal Gonggrijp of Monica Reisser. Dat kan telefonisch via 072-571 71 70 of stuur een e-mail naar vriendschappelijkhuisbezoek@wonenpluswelzijn.nl (mailto:vriendschappelijkhuisbezoek@wonenpluswelzijn.nl)

Man-vrouw schaken Man-vrouw schaken
Vrouw met koffie Vrouw met koffie