35 jaar Fit Plus Gym met Joke!

Foto: Joke (staand, zesde van links) met een aantal van 'haar' deelnemers in Kloosterhof ....

*In ’t Zonnetje!*

 

Joke Bruin vierde dinsdag 12 maart haar 35 (!) jarig jubileum als Gymdocent voor ouderen. Ze is inmiddels alweer jaren actief voor WPW, daarvoor bij SWO. Met haar groep in Kloosterhof in Noord-Scharwoude werd hier feestelijk bij stilgestaan en ontving Joke een bedankje namens de deelnemers en WPW. 

 

Sport en beweging is Joke met de paplepel ingegoten. Zo ging ze als klein meisje al mee met haar vader, die les gaf bij gymvereniging DVV. Later gaf ze hier zelf les, totdat ze vorig jaar na maar liefst 61 jaar afscheid nam.

 

Fit Plus Gym voor ouderen geeft ze nog steeds. Zij begon hier eind jaren ’80 mee. Joke laat weten: ”Het geeft me nog steeds veel plezier om ouderen in beweging te brengen. Het is zo goed voor de gezondheid. Ook besteed ik veel aandacht aan valpreventie. Vooral voor senioren belangrijk.”

 

Zij vervolgt: ”Daarbij maakt bewegen gelukkig, je krijgt er een goed gevoel van en energie. Dit komt door de stoffen die worden aangemaakt in de hersenen. Iets dat ik de mensen graag laat ervaren. En niet te vergeten: de wekelijkse ontmoetingen zijn heel goed voor de sociale contacten. Ik hoop dit nog heel lang vol te kunnen houden.”

 

Bedankt Joke voor al het beweegplezier dat je al je groepen geeft! 

 

 

20240312_101747 20240312_101747