Vrijwilligers gezocht voor seniorenadvies in Dijk en Waard

Wilt u een positieve impact hebben op het leven van senioren in onze gemeente? Bij seniorenadvies Dijk en Waard zijn we op zoek naar gepassioneerde vrijwilligers die zich willen inzetten voor het welzijn van onze oudere generatie. Als vrijwilliger bij ons krijgt u de kans om direct betrokken te zijn bij het bevorderen van het welzijn, het stimuleren van sociaal contact en het faciliteren van een betekenisvolle deelname aan de samenleving voor senioren.

 

Wat bieden wij?

Betekenisvolle tijdsbesteding: Als vrijwilliger bij seniorenadvies Dijk en Waard draagt u bij aan het welzijn van senioren door hen de weg te wijzen naar praktische ondersteuning, advies en sociaal contact.

Verscheidenheid aan taken: Van het beantwoorden van vragen, meedenken over passende ondersteuning tot het helpen organiseren van bijeenkomsten, bij ons kunt u diverse taken vervullen die passen bij uw interesses en vaardigheden.

Samenwerking: U werkt samen met een gemotiveerd team van professionals en andere vrijwilligers, en krijgt de kans om uw kennis en ervaring te delen.

Training en ondersteuning: We bieden training en ondersteuning om uw vrijwilligerswerk zo effectief en plezierig mogelijk te maken.

Flexibiliteit: U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt besteden als vrijwilliger en welke taken u wilt uitvoeren.

 

Wat kunt u doen als vrijwilliger?

Deelnemen aan een werkgroep die bedenkt hoe het seniorenadvies mede vorm kan krijgen

Helpen bij de inlooppunten seniorenadvies

Ondersteunen bij het beantwoorden van vragen en het bieden van advies

Assisteren bij het organiseren van bijeenkomsten voor senioren

Bijdragen aan onderzoek naar de behoeften van senioren in onze gemeente

Samen maken we het verschil! Sluit aan bij ons team en draag bij aan een toekomst waarin senioren volop kunnen genieten van het leven en actief kunnen deelnemen aan de samenleving. Iedereen is welkom bij seniorenadvies Dijk en Waard, onafhankelijk van achtergrond of situatie.

 

Interesse? Neem contact met ons op! Dat kan via e-mail seniorenadvies@wonenpluswelzijn.nl of bel naar 072-571 71 70. Vraag naar Monica Reisser.

 

echtpaar met rollator echtpaar met rollator