Workshops intuïtief schilderen bij Talent voor Ambacht

Ben je graag creatief bezig? Verras jezelf en laat je in een andere, kleurrijke wereld brengen. Onder bezielende leiding van Chantal Lefebvre de Heer worden je in zes workshops de basisbeginselen van het schilderen geleerd en maak je een eigen schilderij. Wanneer je werk klaar is, volgt een expositie op een nog nader te bepalen locatie.

De workshops maken deel uit van het innovatieve project Talent voor Ambacht, dat meerdere doelstellingen bij elkaar brengt: maatwerk in kennisoverdracht, het samenbrengen van talenten en betrokkenheid van mensen die een ambacht willen overbrengen en zo iets voor de samenleving kunnen betekenen. Daarnaast staat ook ontmoeting en verbinding centraal.

De workshops starten dinsdag 20 februari van 9:00-12:00 uur aan de Rozenlaan 2 in Heerhugowaard. De totale kosten bedragen €18,00. Bij een klein inkomen kunnen deze worden voldaan met de Dijk en Waard Pas.

Enthousiast geworden? Voor meer info of aanmelding, neem contact op via e-mail dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl (mailto:dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl) of tel. 072-5717170. Vraag naar Annie of Monica.

 

 

 

 

Chantal Lefebvre de Heer Chantal Lefebvre de Heer