Wijkverpleegkundige bij Doet en Ontmoet

Dijk en Waard

Het staat vast dat de zorg voor ouderen zal veranderen. Wat kunt u nu al regelen om straks prettig oud te worden? Of voor uw ouders? De wijkverpleegkundige van Evean sluit in februari en maart aan bij ontmoetingsbijeenkomsten van Wonen Plus Welzijn om hier alles over te vertellen.

 

U ontvangt praktische tips over veilig thuis wonen, e-health en het voorkomen van en omgaan met lichamelijke of mentale aandoeningen. Ook is er aandacht voor thema’s als huisvesting, mantelzorg, (digitale) zorghulpmiddelen en adviezen uit de praktijk om zo lang mogelijk zelfredzaam te kunnen blijven wonen. 

 

Belangstellenden zijn van harte welkom op donderdag 22 februari bij de vrouwenactiviteit vanaf 10.00 uur in ’t Ei in Buiten Zorg, Dokter Wilminkstraat 143 te Zuid-Scharwoude. 

 

Bij Doet en Ontmoet zijn de bijeenkomsten met de wijkverpleegkundige op donderdag 21 maart om 13.45 uur in het Behouden huis, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel en vrijdag 12 april om 14.00 uur in de recreatiezaal van de Westervenne, Platte Ven, Noord-Scharwoude. 

 

 

Er is volop gelegenheid vragen te stellen en aanmelden is niet nodig. Voor meer info, neem contact op via 072-5717170 of dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl (mailto:dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl)

pexels-pixabay-33786 pexels-pixabay-33786