Nieuw: deelgenoten contactgroep mantelzorgers Heerhugowaard   

Naast een deelgenoten groep in Langedijk, organiseert Wonen Plus Welzijn nu ook maandelijks een deelgenoten groep in Heerhugowaard. In de groep krijgen mantelzorgers de gelegenheid om hun ervaring uit te wisselen over de zorg en steun die zij geven aan partner, familie en bekenden. Er wordt gesproken hoe draagkracht en draaglast in evenwicht kan komen of blijven. 

 

Een belangrijk punt van bespreking is ook de steun die men ervaart en welke steun eventueel nog gewenst is. De bijeenkomsten bestaan uit informatie, uitwisseling en een stukje ontspanning onder het genot van een kopje koffie of thee. De onderwerpen sluiten aan op de wensen en behoeften van de groep. 

 

Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Iedere bijeenkomst is er deskundige begeleiding van Wonen Plus Welzijn aanwezig. 

 

De bijeenkomsten zijn iedere 3e vrijdag van de maand en starten op vrijdag 19 april van 14.00 tot 15.30 uur in de Rozenlaan 2 in Heerhugowaard. De bijeenkomsten in Langedijk zijn elke 1e vrijdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur in het Behouden Huis, Dorpsstraat 850 in Oudkarspel. 

 

Geïnteresseerd in deelname of graag meer informatie ontvangen? Neem contact op met het servicepunt Dijk en Waard via tel. 072 5717170 of e-mail mantelzorgdenw@wonenpluswelzijn.nl (mailto:mantelzorgdenw@wonenpluswelzijn.nl)

Vraag naar Annie Glas.

1000015375 1000015375