EINDELIJK, HET IS ZOVER; DE NIEUWE WEBSITE VAN WONEN PLUS WELZIJN GAAT LIVE!

Een jaar geleden was daar de wens, wat zou het toch mooi zijn als WPW een nieuwe website zou krijgen. Meer gebruiksvriendelijk, meer van deze tijd, met meer aandacht voor de diensten en activiteiten. We zagen om ons heen websites van andere organisaties die een aantal snufjes hadden waar wij wel een soort van jaloers op werden. Je online aanmelden bijvoorbeeld, of een meebewegende website op het moment dat je deze bekijkt op je smartphone.

De grootste verandering is niet alleen een nieuw fris uiterlijk en de gewenste mobiele weergave, maar we hebben vanaf nu ook een vrijwilligersportaal. Dat is nog ‘onder constructie’ maar zeer binnenkort kunnen ingeschreven vrijwilligers zélf hun declaratieformulieren downloaden, wordt er locatie specifiek vraag en aanbod geplaatst en is er een speciale agenda voor vrijwilligers met daarin bijeenkomsten, activiteiten en het aanbod voor deskundigheidsbevordering.

Is de nieuwe website dan nu perfect? Nee, er zijn nog steeds wensen die we nog niet konden uitvoeren. En het blijft nog steeds handwerk. Teksten maken, teksten invoeren, gegevens controleren, gegevens verplaatsen, overleggen met de website bouwer en proberen het zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten. Het blijft ook een website in beweging met nieuws, nieuwe ontwikkelingen en zo zal het achter de schermen een continue proces blijven.

Het eindresultaat mag er zijn. We denken een overzichtelijke, duidelijke website gemaakt te hebben waarin zowel abonnees als vrijwilligers de weg kunnen vinden. Of u nu op zoek bent naar ondersteuning, uzelf graag wilt opgeven voor de maaltijdservice of een reiskosten declaratieformulier zoekt. Het staat er allemaal op.

We nodigen iedereen dan ook van harte uit om vanaf 8 mei een kijkje te nemen op www.wonenpluswelzijn.nl

 

 

De Website gaat live! (A4) De Website gaat live! (A4)